Wat is Natuurlijk Schaijk?

Natuurlijk Schaijk is de grootste vereniging van het dorp, waarvan je al lid bent door in Schaijk te wonen. Met al die leden hebben we heel wat kennis en mankracht in huis om alles, van een klein gebaar tot een groot evenement, voor elkaar te krijgen. Zie het als een ideeënbus waar we niet alleen een idee achterlaten, maar er samen meteen mee aan de slag gaan. Het initiatief ligt bij jou, maar samen zetten we de schouders eronder.

Natuurlijk Schaijk is het uithangbord waar we met trots aan elkaar laten zien waar we mee bezig zijn. Een uithangbord waar we elkaar inspireren en vinden om samen op te trekken in het organiseren of het voor elkaar krijgen van iets kleins of groots. Iets waarvan we willen dat het er komt, of iets waarvan we willen dat het blijft. Wat dat ‘iets’ is, bepalen we helemaal zelf.

Wat kan ik doen?

Wat je maar wilt! Met jouw energie, kennis en kunde zet je je in voor Schaijk. Wil je iets organiseren of meehelpen om iets voor elkaar te krijgen of te organiseren? Dan is Natuurlijk Schaijk het beginpunt waar je hulp kunt vragen of bieden. Móet ik? Nee. Je bepaalt helemaal zelf of, wanneer en hoe vaak jij je inzet voor Schaijk.

FAQ

Ik wil iets voor elkaar krijgen, waar begin ik?

Op het grootste (digitale) prikbord van Schaijk. Hier laten we aan elkaar weten wat we voor elkaar willen krijgen. Iedereen die wil, kan zich aansluiten om het idee uit te laten komen.

Hoe raak ik geïnspireerd?

Kijk maar eens hier! Deze pagina staat vol met Schaijkse verhalen over initiatieven en evenementen uit ons mooie dorp.

Hoe is Natuurlijk Schaijk ontstaan?

Eind 2017 heeft een groep Schaijkenaren het initiatief genomen om een beweging tot stand te brengen in Schaijk. Deze beweging wil Schaijkenaren zelf verantwoordelijkheid laten nemen voor hun toekomst en de leefbaarheid in het dorp.

In 2020 werd Natuurlijk Schaijk een stichting.

Scroll naar boven
Scroll naar top